з Днем знань!

Дорогі учні, викладачі! Шановні батьки! 
Адміністрація Жмеринського ВПУ сердечно вітає вас 
з початком нового навчального року та з Днем знань!

Свято Першого вересня є  початком нелегкого, але неймовірно цікавого шляху до здобуття знань, професійного становлення учнів, формування їх як відповідальних свідомих громадян і справжніх патріотів, готових працювати заради розвитку України, творчо мислячих, прагнучих до пізнання, спроможних ставити перед собою мету та досягати її.
Приймальна кампанія ще триває, але вже зараз з радістю можемо переконливо запевнити, що самовідданою працею, наполегливістю, активною роботою із місцевими школами, підприємствами, бізнес-структурами й суспільною громадою ми довели, що здатні витримати конкуренцію, що ми сучасні, прогресивні та надійні!
Цього року до нас приєдналися 211 учнів-першокурсників, з них 145 – на базі 9 класів та 66 – з повною загальноюсередньою освітою.
Попереду на нас чекає напружена, але цікава робота, з якою ми пов’язуємо великі сподівання! А зараз ми продовжуємо розвивати славетні традиції минулого та впроваджувати нові, продовжуємо жити повноцінним життям!
Шановні першокурсники, бажаємо вам стати гідними членами нашої міцної та дружньої родини, досягти своєї мети, зустріти добрих і надійних друзів, бути активними, цілеспрямованими, наполегливими, із гордістю нести званняучня Жмеринського ВПУ.

Зичимо усім учням натхнення та доброго настрою. Йдіть за покликанням серця, вдосконалюйте свої знання, втілюйте мрії у життя! Саме ви, молоді, перспективні та прогресивні, потрібні країні!
Вітаємо й батьків наших вихованців! Міцного здоров’я вам, терпіння та віри у своїх нащадків!
Вельмишановні освітяни, низький уклін вам за самовіддану напружену творчу працю, ентузіазм, віру, високий професіоналізм, винахідливість! Ваша мудрість, людяність і знання залишаються з учнями на все життя.
Злагоди, мирного неба над головою, підкорення нових вершин знань й нових неймовірних звершень в ім’я процвітання України!

IMG_7898
IMG_7850
IMG_7851
IMG_7864
IMG_7883
IMG_7835
IMG_7848
IMG_7859
IMG_7860
IMG_7889
IMG_7900
IMG_7901
IMG_7903
IMG_7904

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *