Тренінг «Молодь на шляху до подружнього життя»

Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації спільно з ГО «Філософія Серця», за сприяння заступника міського голови з гуманітарних питань Боровської О.Г., головного спеціаліста відділу у справахсім’ї, молоді та спорту Добжанської І.М., начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Степовського А.М.проведено тренінг «Молодь на шляху до подружнього життя».

Кожуховський Олександр Олександрович – представник громадської організації «Філософія Серця» провів заняття з використанням різноманітних вправ, які спрямовані на набуття умінь і навичок з питань підготовки молоді до сімейного життя. Учасники тренінгу отримали нові знання щодо функції сім’ї, ознайомилися з гендерними стереотипами, їх наслідками та правилами фінансової грамотності у майбутніх родинах.

Важливо зазначити, що підготовка молоді до сімейного життя є однією з найважливіших проблем сьогодення, оскільки її загострення зумовлюється кризовим станом суспільства, соціальною та політичною нестабільністю, невизначеністю щодо майбутнього.  Ці фактори призводять до перегляду планів молоді щодо укладення шлюбу, до виникнення нових соціально – психологічних установок відносно функцій сім’ї та ролей жінки й чоловіка в ній.

Цей соціальний проект направлений на підвищення престижу сімейного життя, ролі батька і матері в сімейних стосунках, отримання навиків захисту від проблем, які можуть стати в майбутньому причиною руйнації сім’ї. 

IMG_8762
IMG_8754
IMG_8761
IMG_8776
IMG_8756
IMG_8772
IMG_8796
IMG_8811
IMG_8802
IMG_8808
IMG_8815
IMG_8823
IMG_8832

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *