Агітбригада “За здоровий спосіб життя”

Здоров’я людини – питання  досить актуальне для всіх часів і народів. Здоровий спосіб життя є важливим фактором, що сприяє підтримці фізичного і психічного добробуту, збільшенню тривалості активного життя людини. Головне, щоб сама людина захотіла залишатися здоровою, активною і незалежною. Здоров’я можна поліпшити шляхом зміни способу повсякденного життя, і зробити це, як говорить прислів’я, «ніколи не пізно».
В даний час актуальність здорового способу життя зростає. Причин кілька, але найсуттєвіша з них – це погіршення здоров’я населення країни.       
Кожна людина прагне прожити своє життя довго і щасливо. Але чи все ми робимо для цього? Давайте проаналізуємо наш звичайний день: вранці мало хто робить зарядку, не по режиму харчуємося; сваримося з друзями та близькими, нервуємо, вечорами відпочиваємо біля комп’ютера або телевізора. Не всі, але багато хто проводить свій день подібним чином. Природно, що у нас з’являються хвороби, нервові розлади, проблеми в навчанні, на роботі і в сім’ї.
Таким чином, сучасний рівень цивілізації та культури висуває в число найважливіших для людини завдань – самому навчитися не хворіти, бути здоровим.
14 березня 2019 в Жмеринському ВПУ  було проведено відбірковий етап конкурсу агітбригад серед груп училища  «Ми за здоровий спосіб життя!». Під час заходу учні відображали шкідливі звички та здоровий спосіб життя за допомогою малюнків, читання віршів, виконання фізичних вправ, показали себе активними прихильниками здорового способу життя».
Переможцями журі визначило групи №17 та №13.
IMG_3282
IMG_3304
IMG_3288
IMG_3332
IMG_3317
IMG_3340
IMG_3346

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *