#жмеринськевпу

07 жовтня 2024 року майстром в\н Іриною ТЕСЛЕНКО
був проведений відкритий урок виробничого навчання в групі ІІІ- ПКП-18 інтегрованої професії «Прийомоздавальник вантажу та багажу; Касир квитковий; Касир багажний; Провідник пасажирського вагона»
Тема уроку: ППВ – 2.1.6 Обов’язки провідника, який заступив на роботу при прийманні та підготовці вагона до рейсу, при посадці пасажирів.
Мета: Ознайомлення здобувачів освіти з обов’язками провідника який заступив на роботу, вдосконалити вміння та сформувати навички з правилами приймання вагона та підготовки до рейсу, з обов’язками провідника при посадці у вагон. Розвивати зацікавленість здобувачів освіти у навчанні шляхом використання ігор, розвивати логічне мислення, зорову та слухову пам’ять, увагу та уяву, почуття реальності в сучасному світі.
На уроці були використані інтерактивні вправи Learning Apps Безпека праці провідників пасажирських вагонів, МТКД мобільний термінал контролю електронних проїзних документів (ЗНАЙДИ ПАРУ), Що повинен знати, отримувати, перевіряти провідник пасажирського вагона, Ведення бланку форми ЛУ-72 /УЗ (КЛАСИФІКАЦІЯ), Проїзний документ системи Експрес, ПОСАДОЧНИЙ ДОКУМЕНТ, Бланк обліку населеності та витрат постільної білизни ЛУ-72 УЗ (ФРАГМЕНТИ ЗОБРАЖЕННЯ), Провідник пасажирського вагона (КРОСВОРД), (РЕБУС).
Umaigra “Обов’язки провідника пасажирського вагона” (ЗЛОДЮЖКА КІТ), Wordwall Правила безпеки на залізниці (ІГРОВА ВІКТОРИНА), Обов’язки провідника пасажирського вагона (ВІДПОВІДНИКИ) Що повинен знати провідник пасажирського вагона (Погоня в лабіринті), хмара слів WordArt.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *