#жмеринськевпу

10.10.2024р. до Дня ментального здоров’я на базі центру кар’єрного розвитку ДПТНЗ “Жмеринського вищого професійного училища ” провідний фахівець Наталія Долга провела тренінг на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях. Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», яка здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Ізраїль Травма Коаліція та ГО «Безбар’єрність», для груп ✓9 “Перукар,Перукар-модельєр, Манікюрник ” ✓ 3″Помічник машиніста, Слюсар з ремонту рухомого складу” ,✓13″Оглядач вагонів”

Майже щодня ми намагаємося протистояти стресу, але в наш час це дуже складно і рівень стресу підвищується до досить високого рівня, тому ми повинні шукати ресурс, щоб бути сильними та вміти подбати про себе і близьких нам людей.

Під час тренінгу поговорили про психологічний стан, дізналися де знаходити сили, щоб впоратись зі складнощами, які зустрічаються на шляху. Також дізнались, як піклуватись про своє ментальне здоров’я та як опанувати себе при стресі, тривозі, паніці тощо.

Для учасників тренінгу тема виявилась надзвичайно цікавою. Здобувачі освіти ділилися власними методами подолання стресу та активно обговорювали тему емоційних переживань в умовах воєнного стану.

Хештеги – #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *