Тиждень «Англійської мови»

Традиційно у середині лютого у ДПТНЗ «Жмеринське ВПУ» пройшов тиждень «Англійської мови».  Він розпочався з Puzzle Day. Учні мали змогу розгадати цікаві завдання пов’язані з днем святого Валентина та програмними темами.

Другого дня викладач Іванець І.М. провела краєзнавчу вікторину “Who is the best?” для тих, хто любить англомовні країни. Велика кількість конкурсів та завдань надзвичайно сподобалася учням та гостям. Усі учасники отримали солодкі подарунки. Найкращою стала учениця групи №10 Бучко Марія.

У середу проводилася оф-лайн олімпіада від «Всеосвіта». Здобувачі освіти мали змогу активізувати пізнавальну діяльність та навчальну мотивацію, узагальнити набуті теоретичні знання та закріпити пройдений матеріал.

Наступного дня викладач Крайнік О.А. провела інтерактивну гру “English is easy”. Учні показали ґрунтовні знання з письма, читання, аудіювання та говоріння за програмою 11 класу. Правильні та швидкі відповіді привели до перемоги учня групи №4 Ярослава Байдака та учасники отримали сертифікати.У п’ятницю активні учасники тижня отримали свідоцтва, призи на згадку.

Метою тижня є розвиток комунікативно – ігрових здібностей, формування країнознавчих і соціокультурних знань, створення позитивної мотивації до вивчення іноземної мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *