#жмеринськевпу
16 листопада в Жмеринському ВПУ відбувся  захід з нагоди Міжнародного Дня студента. Кращі здобувачі освіти І-ІІІ курсу були нагороджені грамотами та подяками за досягнення у навчанні, перемозі в обласних конкурсах та здобутках у спорті.
Для першокурсників це був урочистий день. Їм вручили символічний учнівський квиток. Відбулася  «Посвята в робітничі професії». Свої спеціальності презентували «Кухар; офіціант; бармен», «Слюсар з ремонту рухомого складу; помічник машиніста електровоза; помічник машиніста тепловоза», «Провідник пасажирського вагона; касир квитковий; касир багажний; прийомоздавальник вантажу та багажу», «Перукар (перукар-модельєр); манікюрник».
Гарні побажання висловили класні керівники Павло Котляр, Катерина Ліщишена, Інна Молчанюк, Інна Гулик та майстри виробничого навчання Світлана Підгаєць, Андрій Заярнюк, Яна Цимбал.
Програму сценарію вели ведучі Дарія Яковлева, Маргарита Вендаловська, Олена Березовська, Ольга Матвієнко.
Заступники директора Ольга Перепечай та Олена Чичкаленко привітали всіх присутніх, вручили нагороди та побажали мирного неба, а здобувачам освіти І курсу – успішно навчатись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *