26.02. 2020 року в Жмеринському ВПУ відбулось чергове засідання педагогічної ради.

 

26.02. 2020 року в Жмеринському ВПУ відбулось чергове засідання педагогічної ради.

 

Порядок денний:

 

І. Про  стан вивчення, узагальнення і  впровадження перспективного педагогічного досвіду у навчально-виховний процес училища /Діденко В.В./

 

  1. Звіт-презентація роботи творчих груп та школи ППД:

 

Творча група -1: Тема ППД:  Інноваційні технології підготовки кваліфікованих робітників інтегрованої професії «Монтер колії; слюсар з ремонту колійних машин та механізмів; бригадир звільнений з поточного утримання й ремонту колії та штучних споруд.

Бевз О.І. – майстер в/н,  керівник творчої групи

 

Творча група-2: Тема ППД:  Досвід створення інноваційного освітнього середовища для підготовки кваліфікованих робітників професії «Електромонтер контактної мережі»  в Жмеринському ВПУ

Кочмарук І.М. – викладач спецдисциплін, керівник

творчої групи

 

Творча група-3: Тема ППД:  Інноваційні підходи до реалізації задатків, здібностей та обдаровань учнів на уроках і в позаурочній діяльності.

Крайник О.А. – викладач англійської мови, керівник

творчої групи

 

Школа ППД: “Застосування ігрових методик та ІКТ  на уроках і в позаурочній роботі з учнями з метою творчого становлення особистості учнів та їх інтелектуального розвитку”

 

Дунаєвська О.А. – викладач математики та фізики,

керівник школи ППД

 

Крім того, відбулось нагородження викладачів і майстрів в// за ефективне використання інноваційних форм і методів навчання, переможців училищного конкурсу «Фестиваль педагогічних ідей»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *