«Генератор ідей»

   20.12.2022р в Жмеринському ВПУ було проведено захід в рамках тижня професії «Електромонтер контактної мережі»

Тема заходу: «Генератор ідей»

Провів: майстер виробничого навчання Западинський О.А.

Мета конкурсу:

Демонстрація учнівських робіт, що брали участь у конкурсі учнівських проектів, що проводився з метою виявлення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, розвитку їх творчої активності, підготовки учнів до максимальної реалізації своїх знань, умінь та професійних навичок.

Зміст конкурсу.

Захід «Генератор ідей» складався з 3 основних етапів, в яких учні  демонстрували свої роботи у різних сферах професійного напрямку.

Першим етапом була номінація «Банк ідей для творчих проєктів». У цій номінації діти збирали, монтували та створювали навчальні відео-ролики. Найкращі з них було продемонстровано на заході.

    Другий етап «Life hacks», продемонстрував уміння, творчість, фантазію та ерудицію. Увазі гостей заходу було запропоновано демонстрацію освітлювальних пристроїв, створених учнями власноруч з підручних матеріалів. Основною вимогою створення виробу, була низька вартість матеріалів та комплектуючих.

Наступний етап «Блекаут» досить актуальний у наш час. Запрошений гість Дремух М.О., механік з ремонту тягових підстанцій Жмеринської дистанції електропостачання продемонстрував учням та гостям заходу як можна забезпечити себе енергією під час повного відключення електроенергії.

 У фіналі заходу було проведено флеш-моб «Червона калина» в знак вдячності нашим захисницям та захисникам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *