#жмеринськевпу
5.01. 2023 року, у ДПТНЗ “Жмеринське вище професійне училище” відбулися зимові педагогічні читання на тему: “Інноватика педагогічної діяльності в умовах цифровізації освіти” під гаслом “Хочеш змінити світ, почни з себе”. Метою читання був обмін інформацією та популяризація інноваційної педагогічної діяльності викладачів і майстрів виробничого навчання Жмеринського ВПУ в умовах цифровізації освіти. На читаннях виступили викладачі і майстри в/н.: Чичкаленко О.Є. ( тема: Використання онлайн-інструментів для проведення уроків спеціальних дисциплін при здійсненні професійної підготовки фахівців з інтегрованої професії “Кухар, офіціант, бармен” в умовах дистанційної освіти”); Маковей Т.М. ( тема: “Використання інноваційних форм і методів навчання на заняттях з фізики та астрономії”); Шевчук Т.В. ( тема: “Використання інтернет-ресурсів на заняттях з української мови та літератури під час змішаного навчання у закладі ПТНЗ”); Бевз О.Д. ( тема: інноваційний підхід до формування професійної компетентності здобувачів освіти на виробничому навчанні з професії “Офіціант”); Волкова Т.В. ( тема: “Роль освітніх веб-ресурсів у підготовці і проведенні сучасного уроку виробничого навчання”); Деркач Т.В. ( тема: Використання сучасних освітніх технологій у процесі підготовки здобувачів освіти за професією “Перукар”); Крупчук В.С. (тема: Квест під час проведення виробничого навчання як один із шляхів активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти”); Оніщук А.В. ( тема: “Використання мультимедійного контенту на уроках виробничого навчання за інтегрованою професією “Слюсар з ремонту рухомого складу; оглядач вагонів ” з метою активізації та підвищення результативності освітнього процесу); Петровська М.М. ( тема: “Активізація пізнавальної діяльності здобувачів освіти шляхом впровадження інтерактивних педагогічних технологій на виробничому навчанні з професії “Кухар”); Підгаєць Н.І. ( тема: “Досвід використання інноваційних педагогічних технологій та ІКТ на виробничому навчанні для формування професійної компетенції здобувачів освіти з професії “Кухар”.