Пишемо гастрономічну історію

#жмеринськевпу

Пишемо гастрономічну історію України разом!

В межах співпраці Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області з ГО «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» здобувачі освіти з інтегрованої професії «Кухар; офіціант; бармен» Цедрик Дар’я, Левчук Вікторія, Молошнюк Анна під керівництвом майстрів виробничого навчання Підгаєць Наталії, Підгаєць Світлани, Петровської Майї, Бевз Олени взяли участь в online марафоні Колодій (Масляна) – 2023.
Дякуємо за вашу активну соціальну позицію, за повагу до своєї професії, за збереження кулінарних традицій України.
За прагнення і бажання досягти гастрономічних висот.
За любов до України та її культурної гастрономічної спадщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *