#жмеринськевпу

29 листопада 2023 року у Жмеринському ВПУ відкритий урок з виробничого навчання на тему «Приготування страв із сиру» провела майстер групи 7 Підгаєць Світлана Іванівна . Мета уроку: створити емоційний та психологічний комфорт для виконання робочих прийомів: порціонування, формування, панірування; закріпити та удосконалити уміння та навички з приготування мас та напівфабрикатів, приготування та відпуску готових страв: , сирники , бабка з сиру та повидла , локшинник з сиром; розвивати самостійність у вирішеннях виробничих завдань, уяву, професійні компетентності, навички працювати в групі; виховувати бережливе та економне ставлення до інвентарю, обладнання, використання енергоресурсів. Учні навчилися виконувати складні комплексні роботи, проявили активність і вправність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *