#жмеринськевпу

12.03.2024 р. в рамках тижня професії «Перукар; Перукар – модельєр; Манікюрник» майстрами виробничого навчання Волковою Т.В. та Деркач Т.В. за сприянням Центру кар’єрного розвитку Жмеринського ВПУ в групах № 9 та №10 було проведено мотиваційний тренінг «Мотивація – перший крок до кар’єрного розвитку сучасної особистості». Тренінг провели заступник директора Жмеринського центру зайнятості Чорногуз Олена Леонідівна та провідний фахівець Долга Наталія Іванівна.
МЕТА ТРЕНІНГУ:
Формування професійної мотивації здобувачів освіти з метою розвитку їх
особистості та успішного досягнення результатів у майбутній фаховій діяльності, формування прагнення й навичок ставити перед собою високі, але адекватні цілі. Зробити процес формування ефективним, активним, доцільним, творчим та внутрішньо спричиненим.
При цьому з огляду на особливості мотиваційного тренінгу, прагнули об’єднати сильні сторони соціально-психологічного тренінгу, тренінгу особистісного росту й бізнес-тренінгу, формуючи інтерес до процесу праці перукаря та до підвищення професійного росту учасників. Також були висвітлені питання реалізації активних програм зайнятості, надані консультації щодо відкриття власної справи та отримання мікрогрантів від держави, надання фінансової підтримки роботодавців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *