#жмеринськевпу

28 березня 2024 року до Жмеринського ВПУ завітала команда представників третьої окремої штурмової бригади. Зустріч відбулась в рамках заходів із військово-патріотичного виховання, де військовослужбовці розповідали про один із найкращих підрозділів Збройних Сил України.

Заступник командира саперної роти з позивним «Бик» свою розповідь про побратимство та бригадний дух розпочав молитвою українського націоналіста. Розповів, що життя кожного бійця є центром уваги, а в кожної групи бригади на бойовій операції є два завдання: зберегти кожному життя та виконати завдання, поставлене командуванням.

Військовий з позивним «Студент» зазначив, що в своїй бригаді вони підтримують порядок та заборону вживання різних стимуляторів свідомості, алкоголю та наркотичних засобів. До розмови долучились також військовослужбовець з позивним Індик» та Максим, представник бригади «Центурія» – новітньої організації українських націоналістів, яка займається підготовкою та вихованням майбутніх поколінь воїнів. Розповіли військові і про те, що у них є пробний тиждень, який дозволить людині з цивільного життя ознайомитись з піхотною справою, мінно-підривною роботою, артилерією та безпілотними літальними апаратами. Це не вимагає укладання контракту або будь-яких фінансових внесків, лише заповнення анкети.

Здобувачі освіти нашого училища були в захваті від спілкування з відважними захисниками. Кожен міг зробити дружнє фото.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *