#жмеринськевпу

В рамках тижня професії “Кухар; Офіціант; Бармен» 05.12.23 р. У Жмеринському ВПУ відбувся конкурс – змагання «Кухарський калейдоскоп» серед учнів групи 14, який провела викладач спецдисциплін Слободянюк Н.О. У конкурсі брали участь дві команди: «Кмітливі» та «Спритні». Конкурс включав в себе завдання, які полягали в розширенні знань та міжпредметних зв’язків (математика , фізика , історія, етика ), пов’язаних з професійною діяльністю. Цікавим було ознайомлення з історією професії, розгляд специфічних механізмів взаємодії з іншими науками .

Проведення заходу не випадкове. Кухарський калейдоскоп відрізняється від інших заходів широтою і свіжістю інформації, цікавістю форм організації роботи , широким простором для самостійності і творчості здобувачів освіти.

За результатами конкурсу учасники були нагороджені званням “Краща команда” – «Кмітливі». Найактивніші учасники конкурсу-Шинкарук А.,Євдокименко С,Лунін Д.,Ляхевич О.,ЗаверухаК.,Маціон О., Камінський С., Кордон І., відзначені та нагороджені солодкими подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *