#жмеринськевпу

Жмеринська філія Вінницького обласного центру зайнятості продовжує співпрацю з центром кар’єрного розвитку ДПТНЗ Жмеринського вищого професійного училища. 18.01.2024 року провідний фахівець Наталія Долга провела тренінг зі здобувачами освіти груп ✓9″Прийомоздавальник вантажу та багажу; Касир багажний; Касир квитковий; Провідник пасажирського вагона” (майстер в/н Цимбал Яна)та ✓11″Перукар;Перукар-модельєр;Манікюрник” (майстер в/н Волкова Тетяна)на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях. Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», яка здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Ізраїль Травма Коаліція та ГО «Безбар’єрність» .

Ця тема є як ніколи актуальною, адже в умовах воєнного стану кожна людина відчуває стрес, який впливає на її організм. Дуже важливою в таких ситуаціях є саме перша самодопомога, яка допоможе стабілізувати емоційний стан людини.

Для слухачів тема виявилася надзвичайно цікавою. Присутні ділилися власними методами подолання стресу та активно обговорювали тему емоційних переживань в умовах воєнного стану. Завдяки даній зустрічі кожен зміг нагадати собі та іншим про важливість ментального здоров’я в житті людини.

 

Хештеги – #тияк #mentalhealth #психічнездоровя #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *