#жмеринськевпу

Традиційно у лютому в Впу відбувся тиждень англійської мови. У понеділок був “Puzzle Day” – здобувачі мали можливість розв’язувати кросворди, сканворди, веселі задачі.
У вівторок, щоб спонукати учнів до кращого оволодіння англійською мовою та розширити знання про історію та культуру України, в рамках тижня англійської мови викладачем Котляр Т. В. було проведено позакласний відкритий захід “We are Ukrainians”. Учні , спілкуючись англійською мовою, мали змогу позмагатися у власній ерудованості та знаннях з історії , літератури та культури.
У середу активно пройшли олімпіади.
Викладач Іванець Інна у четвер провела конкурс “The Smartest Cook”. Змагання з нетрадиційними завданнями, що посилювали внутрішню мотивацію до вивчення професійної англійської мови, сподобалися учням гр. #7. Захід допоміг вдосконалити свої вміння та навички в усіх видах мовленнєвої діяльності. У фінал конкурсу вийшли Ліля Польська, Настя Куряєва й Аня Третяк. Перше місце виборола Анна Третяк. Учні змогли проявити свої творчі здібності. Збагатити мовленнєву практику і вдосконалити знання з професійної англійської мови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *