#жмеринськевпу

У Державному професійно-технічному навчальному закладі «Жмеринське вище професійне училище», у рамках тижня професії «Провідник пасажирського вагона; касир квитковий;касир багажний; прийомоздавальник вантажу та багажу» 31 січня 2024 року відбулася ділова гра з використанням технології ситуативного-імітаційного моделювання під назвою «Професійна Підготовка Провідників Вагона» (ПППВ). Організаторами та розробниками гри були Вікторія Крупчук та Ірина Тесленко.

Бригади складалися зі здобувачів освіти перших, других,третіх курсів та групи ТУ, а також викладачів спеціальних предметів, зокрема Катерини Ліщишеної, Олени Заболотної та Наталії Бєлих. Під час гри учасники вправно використовували свої знання та навички для ефективного управління бригадою в непередбачених ситуаціях.

Ця захоплююча ситуативно-імітаційна гра стала неабияким випробуванням для усіх учасників. Завдяки її успішному проведенню, учасники отримали цінний досвід та практичні професійні навички у вирішенні екстрених ситуацій та підвищенні безпеки на залізничному транспорті.

https://youtu.be/8MeNfH-cpa4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *