День відкритих дверей

ДПТНЗ “Жмеринське вище професійне училище” вкотре відчинило свої двері для своїх абітурієнтів, які бажають дізнатися про наш навчальний заклад та здобути якісну професійну освіту.
Традиційний захід, як завжди, викликав інтерес у абітурієнтів та їх батьків не тільки м.Жмеринка, а й району та сусідніх областей. 
Школярі та їх батьки ознайомились зі спеціальностями нашого училища. З ними спілкувалися викладачі спецдисциплін та майстри в/н, а також учнівський актив. Абітурієнтам продемонстрували відеоролики про спеціальності, показали лабораторне обладнання, навчальні аудиторії, комп’ютерні класи. Невеличка екскурсія училищем створила більш повне уявлення про інфраструктуру нашого ПТНЗ і розкрила його переваги, можливості у вихованні суспільно активної, гармонійно розвинутої особистості.
У ході спілкування у школярів була можливість задати питання щодо особливостей вступу на певну спеціальність, організації освітнього процесу тощо.
Активісти учнівського самоврядування розказали про переваги навчання в Жмеринському училищі та презентували свої професії. Гостей свята також привітали творчими виступами художні колективи груп.
Захід пройшов у теплій обстановці. Зацікавлена молодь виявила неабияке бажання приєднатися до дружньої училищної сім’ї.
IMG_2283
IMG_2298
IMG_2166
IMG_2176
IMG_2168
IMG_2215
IMG_2237
IMG_2247
IMG_2258
IMG_2267
IMG_2324
IMG_2411
IMG_2278

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *