Випуск 2018

Навчання в училищі – невелика відстань в житті людини, але яка вона об’ємна! Новим змістом наповнились слова : дружба, вірність, совість, честь, любов…
Залишився позаду казково – незвіданий світ пізнання. Навчання в училищі – найкращі роки юності. Попереду самостійне життя. Радісно розправляти крила і боляче залишати такі рідні  місця, де було пережито стільки яскравих, неповторних моментів

У нашому навчальному закладі є учні, які з першого курсу усвідомили, що диплом для них – це засіб для подолання життєвих рубежів. Тому ішли до своєї мети впевнено й цілеспрямовано. Результатом їхньої старанності на теоретичних заняттях та наполегливої праці на виробничому навчанні є дипломи з відзнакою.
Дорогі випускники! Ви вступаєте у нове життя. Нехай на вашій довгій життєвій ниві завжди будуть хліб і сіль. Шануйте батька і матір, які дали вам життя і ростили вас.
Шануйте вчителів і майстрів, які дали вам знання і прагнули виховати вас чесними і добрими людьми. Любіть свій край, чесно і високо несіть горде наймення людини. Не забувайте. що ви вчилися для того, щоб розум і серце, свої фахові знання віддати людям. 

Не заплямуйте доброго імені своїх батьків і честі рідного закладу. Хай чистим полотном стеляться ваші життєві шляхи. Покидаючи стіни рідного училища пам’ятайте, що справжні скарби – скарби вашої душі: доброта, щирість, совість.

IMG_7085
IMG_7131
IMG_7067
IMG_7164
IMG_7239
IMG_7242
IMG_7324
IMG_7326
IMG_7333

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *