#жмеринськевпу
Уже стало гарною традицією в нашому закладі у грудні проводити тиждень професії «Кухар, офіціант , бармен» .Тиждень розпочався виставкою стіннівок «Традиції української кухні». Додати цікавості у тиждень ми вирішили сторінками усного журналу «Смак» . 02.12.25 р. у ДПТНЗ «Жмеринське вище професійне училище» класним керівником , викладачем спецдисциплін .Слободянюк Наталією у групі №6 проведено відкритий захід усний журнал «Смак» в рамках тижня інтегрованої професії «Кухар ;офіціан;бармен». Усний журнал відрізняється від інших форм проведення заходів широтою і свіжістю інформації, цікавістю форм організації роботи, широким простором для самостійності творчості здобувачів освіти. Сьогоднішній випуск нашого журналу огортає рубрики і сторінки професії «Кухар» , «Офіціант», «Бармен» та потреба вивчати такі предмети – хімія, математика, українська мова , професійна етика та психологія. Методи оформлення усного журналу різноманітні – виступи учнів, демонстрація відео, розігрування сценок, читання віршів та гуморесок. Участь приймала вся група , особлива подяка здобувачам освіти –Дзікавська Яна,Ковальові Даря, Лиха Яна, Матеуш Ренат, Муляр Анна, Парцерняк Марія,Танцура Сергій , Яцишин Роман. Здобувачі освіти розширили знання про міжпредметні зв’язки ,що повязані з професійною діяльністю, познайомилися з історією професії, розглянули механізм взаємодії з іншими науками.







