До уваги випускників 9 та 11 класів!

До уваги випускників 9 та 11 класів! Державний професійно-технічний навчальних заклад “Жмеринське вище професійне училище” оголошує набір учнів на навчання за такими професіями: “Провідник пасажирського вагона, касир квитковий; касир багажний, прийомоздавальник вантажу і багажу”, “Електромонтер контактної мережі” , “Помічник машиніста електровоза; слюсар з ремонту рухомого складу”, “Слюсар з ремонту рухомого складу; оглядач вагонів”, “Монтер колії; слюсар з ремонту колійних машин та механізмів; бригадир (звільнений) з поточного утримання й ремонту колії та штучних споруд”, “Кухар; офіціант; бармен”, “Перукар (модельєр); манікюрник”, “Штукатур; лицювальник-плиточник”, “Столяр будівельний”.

Також здійснюється курсова підготовка кваліфікованих робітників з професій: “Оглядач-ремонтник вагонів”, “Помічник машиніста тепловоза”, “Провідник пасажирського вагона”, “Перукар (перукар-модельєр)”. Випускникам училища видається атестат про повну загальну середню освіту та диплом державного зразка про здобуту професію. На випускників училища поширюються пільги залізничного транспорту. У загальний стаж роботи враховується час навчання в училищі, також учні отримують стипендію. Адреса училища: Вінницька область. Місто Жмеринка, вул. Київська, 13. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами 4-31-12; 067-16-37-808 Також інформацію про умови вступу до Жмеринського ВПУ можна отримати у працівників училища

( педагогів та майстрів виробничого навчання), які проводять профорієнтаційну роботу у центрі міста, біля Будинку Залізничників (ДКЖ) щодня, окрім суботи та неділі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *