Професійно-орієнтований захід “Освітлення оселі”.

21 грудня 2021 року до Дня енергетика, в рамках Тижня професії “Електроонтер контактної мережі” відбувся професійно-орієнтований захід “Освітлення оселі”.
У рамках заходу здобувачі освіти презентували результати дослідницької роботи про різновиди ламп освітлення. Були представлені презентації про походження та основні характеристики ламп розпалювання, люмінісцентних та світлодіодних ламп.
Кожна дослідницька група створила рекламний флаєр про об’єкт дослідження та винахідливо і креативно прорекламувала його.
На завершення презентації контрольна група запропонувала усім дослідникам долучитися до проходження веб-квесту. Питання квесту стосувалося усіх досліджуваних елементів, тому групи мали змогу не лише закріпити знання зі свого досліджуваного елемента, а й перевірити свою уважність до виступів доповідачів з інших тем. У результаті всі групи чудово впорались із завданнями та досягли “Сторінки переможця”. Захід проводився кураторами групи 15: майстром в/н Западинським О.А. та класним керівником Червоняк Г.В.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *