Свято освітян

#жмеринськевпу

29.09.2023 року, у Жмеринському ВПУ відбулося свято, приурочене Дню працівників освіти. Цьогоріч це професійне свято співпало з Днем Захисників та Захисниць України й святом Покрови. Традиційно всіх присутніх привітав директор училища Владислав Кузьмін. Хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв, що поклали життя за нашу свободу.

Музичні вітання подарували художній керівник Алла Вієцька та Артем Бевз – син майстра виробничого навчання, голови профспілки Олени Бевз.

Педагогічні працівники Червоняк Галина, Кочмарук Ірина та Сулима Ірина були нагороджені обласними грамотами. Подяками відзначені активні волонтери та працівники, які отримали Дипломи за перемогу в обласних конкурсах.

Свято освітяни Жмеринського ВПУ цілком присвятили захисникам і захисницям України та провели благодійну акцію “Вірю в ЗСУ”. Було організовано збір коштів на допомогу нашим захисникам. “Маскувальні Феї” – волонтерський колектив училища – провели майстер-клас з плетіння сіток, маскувальних костюмів та заготівлі матеріалів до них – і закипіла робота. Тільки згуртованість нас наблизить до Перемоги. Слава Україні! Героям слава!.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *