З Новим 2019 роком!

Шановні викладачі, майстри, співробітники та учні училища!
Прийміть найщиріші вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Уже стає історією 2018 рік – рік непростий, але водночас, плідний на яскраві враження та здобутки.
Рік, що минає, яким би складним часом не був, подарував радість щоденного спілкування, напружену та змістовну працю, додав кожному з нас професійного та життєвого досвіду.
Хочу подякувати, в першу чергу, всій освітянській, науковій, молодіжній громаді та ветеранам педагогічної праці, усім новаторам та ентузіастам, людям, закоханим у свою професію, які впродовж року нас підтримували, допомагали у реалізації системних реформ.
Упевнений, що в кожного з вас є гарні спогади про радісні, приємні події, багато з яких пов’язані з трудовою діяльністю, зі своїми учнями, заради яких ми щоденно здійснюємо маленький подвиг, про яких хвилюємося і піклуємося, з якими ділимося своїми знаннями та життєвою мудрістю.
Бажаю зустріти Новий Рік та Різдво Христове у гарному настрої, зі світлими помислами, оптимізмом, добрими сподіваннями, вірою у власні сили. Нехай казкові новорічні свята принесуть у ваші домівки радість, мир, добро, щире спілкування, родинний затишок, дзвінкий дитячий сміх, світле почуття щастя та любові.

З повагою 
директор училища В.В.Кузьмін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *