#жсеринськевпу
08.12.23 рік. Ось і промайнув тиждень престижної ,творчої та неперевершеної професії «Кухар, офіціант, бармен» у Жмеринському вищому професійному училищі.
Отож, підведемо підсумки проведених відкритих уроків та заходів у рамках тижня професійної майстерності.
група № 7 – Майстер виробничого навчання Підгаєць Світлана Іванівна .
За участь в заході «Вареничні посиденьки» за професією «Кухар» відзначені та нагородженні грамотами та подяками такі здобувачі освіти :
Третяк Анна, Куряєва Анастасія , Польська Лілія, Підопригора Дмитро, Галієва Кіра, Тур Антон, Лисенко Аліна, Мартинчик Вікторія ,Скворцова Софія , Мельник Вікторія , Кушнір роман, Жирнов Святослав.
Група №8 – Майстер виробничого навчання Підгаєць Наталія Іванівна .
За участь у заході «Від учня до професіонала» за професією «Офіціант» відзначені та нагородженні грамотами та подяками такі здобувачі освіти :
За зайняте 1 місце бригадира офіціантів та високий професійний рівень Белень Олександра та його команду – Левчук Вікторію , Цедрик Дарю, Воробйову Діану, Кобзар Вероніку , Семенова Дмитра.
За високий професійний рівень бригадира офіціантів – Якобчука Максима та його команду.- Чубко Дар’ю, Королюк Вікторію, Мельникову Катерину, Габрієль Вікторію, Пугач Марину.
За високий професійний рівень бригадира – офіціантів Кухарчука Філіпа та його команду – Голяк Альону , Чернецького Костянтина , Садовничу Дарину, Вантєєву Марію.
Група № 14 – Майстри виробничого навчання Бевз Олена Дмитрівна , Білоконь Світлана Арсентіївна .
За участь в заході «Феєрія коктейлю» за професією «Бармен» відзначені та нагородженні грамотами та подяками такі здобувачі освіти : Лунін Данило, Євдокименко Сергій , Орлов Дмитро ,Кордон Ірина, Ляхевич Олександра , Камінський Сергій ,Понятовський Олександр, Єремишин Вадим, Заверуха Катерина , Завгородня Марина, Шинкарук Ангеліна , Копійка Яна.
Викладач спецдисциплін професії «Кухар , офіціант, бармен» Слободянюк Наталія Олексіївна .
За участь в заході «Кухарський калейдоскоп» за професією «Кухар , офіціант,бармен» відзначені та нагородженні грамотами та подяками такі здобувачі освіти : Лунін Данило, Євдокименко Сергій , Ляхевич Олександра , Камінський Сергій , Заверуха Катерина , Шинкарук Ангеліна .
За участь в відкритому уроці з спецдисциплін «Кулінарна характеристика страв» за професією «Кухар , офіціант,бармен» відзначені та нагородженні грамотами та подяками такі здобувачі освіти групи № 8 – Кухарчук Філіп, Цедрик Дар’я , Левчук Вікторія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *