#жмеринськевпу

Колектив ДПТНЗ «Жмеринське вище професійне училище» щиро вітає директора закладу з 25 річницею обіймання посади!

Повний розквіт, велика заслуга і велика дата, вітаємо з 25-річчям успішної роботи. Бажаємо, отримавши 25-річний досвід, отримувати чудові плоди праці. Безупинно розвиватися і черпати свої досягнення з результатами. Бути впевненими у завтрашньому дні, передавати безцінний досвід, купатися в достатку і відчувати щастя!

Кузьмін Владислав Вячеславович – директор Державного професійно-технічного навчального закладу «Жмеринське вище професійне училище».

Народився 17 листопада 1955 року в м. Жмеринці. Освіта вища – Вінницький державний педагогічний інститут ім. М.Островського спеціальність – фізичне виховання, кваліфікація – вчитель фізичного виховання, 1976 р.; Вінницький транспортний коледж спеціальність – обслуговування залізничних споруд та об’єктів колійного господарства, кваліфікація – технік-колійник, 2007 р.

Владислав Кузьмін працює в училищі з 02.10.1978 року:

з 02.10.1978 р. по 15.01.1982 р. – викладач фізичного виховання;

з 15.01.1982 р. по 01.09.1982 р. – тимчасово виконуючий обов’язки керівника фізичного виховання;

з 01.09.1982 р. по 13.04.1987 р. – керівник фізичного виховання;

з 13.04.1987 р. по 01.04.1992 р. – заступник директора з навчально-виховної роботи;

з 01.04.1992 р. по 20.11.1998 р. заступник директора по вирішенню соціально-психологічних питань;

з 20.11.1998 р. по 17.02.1999 р. – виконуючий обов’язки директора училища;

з 17.02.1999 р. по даний час – директор училища. За час роботи в навчальному закладі зарекомендував себе дисциплінованим працівником. Людина творчої праці. Завжди в пошуках підвищення ефективності уроків, покращення матеріально-технічної бази.

Володіє ефективними формами і методами навчально-виховного процесу. Творчо застосовує передовий педагогічний досвід. Здібний, знаючий, ініціативний керівник, цілеспрямовано і ефективно здійснює керівництво навчально-виховним процесом училища. В 1999 р. училище отримало ліцензію про відкриття нових професій, а саме: «Електромонтер контактної мережі», «Кухар», «Помічник машиніста тепловоза». У зв’язку з впровадженням у навчально-виховний процес державних стандартів та враховуючи зростаючий попит у кваліфікованих робітничих кадрах на регіональному ринку праці у 2012 року відкрито професії нового типу: «Перукар (Перукар-модельєр). Манікюрник», «Оператор комп’ютерного набору. Конторський службовець (бухгалтерія)». Обладнано та удосконалено навчальні лабораторії для проведення виробничого навчання з робітничих професій. Налагоджені зв’язки з адміністраціями всіх дирекцій, організацій та установ ПАТ «Укрзалізниця». Це сприяє безперешкодному проходженню виробничої практики та працевлаштуванню випускників училища. Під його керівництвом училище отримало статус вищого училища.

Під керівництвом Владислава Кузьміна навчальний заклад бере активну участь у Міжнародних виставках «Сучасні заклади освіти» результати – 2 срібні медалі (лютий 2015 і жовтень 2015), 1 золота медаль (березень 2018), 1 золота медаль (жовтень 2019), 1 срібна медаль (березень 2020), 1 золота медаль (жовтень 2021) і 1 срібна медаль (березень 2022).

З почуттям високої відповідальності відноситься до виконання своїх посадових обов’язків. Цікавиться досягненнями педагогічної науки і практики. Використовує і пропагує передовий педагогічний досвід. Виступає з доповідями на засіданнях педагогічних рад. Надає методичну допомогу педагогічним працівникам училища. Ерудований, має широкий спектр інтересів. Постійно шукає шляхи активізації творчого потенціалу кожного педагогічного працівника училища. Досягає високих результатів у методичній роботі. Його культура спілкування, зовнішній вигляд, судження про шляхи розвитку суспільних відносин, про моральні якості інших людей не суперечать вимогам суспільства.

На базі ДПТНЗ «Жмеринське ВПУ» неодноразово проводилися заходи обласного рівня: конкурси майстерності, засідання методичної секції директорів, семінари, спортивні змагання.

Неодноразово проходив підвищення кваліфікації в Центральному інституті післядипломної педагогічної освіти АПН України.

Користується повагою у педагогічних працівників та учнів училища.

Нагороджений відзнаками Міністерства освіти і науки України: нагрудні знаки «Відмінник освіти України» та «А.С. Макаренко», а також «За вагомий внесок у розвиток професійної освіти»

За результатами останньої атестації 2019 рік – як директор – відповідає займаній посаді; як викладач – «Спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання

«Старший викладач».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *