#жмеринськевпу

18 – 20 лютого в Україні відбулись розстріли мирних протестувальників у центрі європейського міста Києва. Ці події перевернули і сколихнули весь цивілізований світ .

Результатом стало повалення кривавого політичного режиму.   Ціна – життя Героїв Небесної Сотні. В ці дні Україна та світ вшановують подвиг беззбройних борців за свободу України.

Щороку у ДПТНЗ “Жмеринське вище професійне училище” 20 лютого вшановують Героїв Небесної Сотні. Адміністрація, класні керівники та майстри виробничого навчання проводять виховні години, бесіди, лекції, лінійки. 

З Групою №8, Кл. керівником Оленою Заболотною та Майстром в/н  Наталією Підгаєць була  проведена Тиха акція «Небесна Сотня – Ангели Пам’яті» під гаслом «Залишаємось гідними своїх героїв.

Класним керівником групи №11 Інною Молчанюк та майстром в/н Яною Цимбал було проведено бесіду “День пам’яті героїв Небесної”.

У групі №10 класний керівник Інна Гулик та майстер в/н Тетяна Деркач вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні- провели виховну годину на тему “Пам’ятай ціну свободи”.

У групі №14 класним керівником Наталією Слободянюк та

майстрами в/н Світланою Білоконь і Оленою Бевз проведено бесіду “ Ангели пам’яті”.

О 12 годині   в училищі проведено  Тиху акцію  «Ангели Пам’яті »  : білих паперових ангелів  під  гаслом  «Залишаємося  гідними своїх героїв» розвішали на символічному Дереві Свободи.

Подвиг Героїв Небесної  Сотні надихнув  на  боротьбу з російською агресією сотні тисяч українців. І ми схиляємо  голови, віддаючи глибоку шану всім, хто  поклав  своє життя за свободу та право бути господарем на рідній землі. Вічна пам’ять  і слава героям!  Вони не вмирають , а навічно залишаються  нашою  славою та небесними  захисниками України! 

Сьогодні ми не повинні  зрадити тих , хто зробив  мужній крок до самопожертви  та безсмертя!

Ми відповідальні перед ними , перед собою та перед майбутніми поколіннями  українців за долю і майбутнє нашої країни! Слава Україні!Героям слава!.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *